MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o. Endokrinologie a diabetologie Praha 10


MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o.

MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o. je specializovaná ambulantní praxe poskytující odbornou péči v oblasti endokrinologie a diabetologie. Nachází se na adrese Jabloňová 2992/8, Praha 10, Hlavní město Praha. IČ 06193463. Odborným zástupcem je MUDr. Zdeněk Kopenec.

V MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o. se zaměřují na diagnostiku a léčbu endokrinních onemocnění a diabetu. Nabízí komplexní péči včetně laboratorních vyšetření, konzultací a léčby. Na webových stránkách http://endokrinologie-kopenec.mstranky.cz najdete více informací o jejich službách a o tom, jak se k nim dostanete.

MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem endokrinologické a diabetologické péče v Hlavním městě Praha. Jejich odborníci jsou připraveni poskytnout vám kvalitní a profesionální péči. Pokud hledáte odbornou péči v oblasti endokrinologie a diabetologie, MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o. je tou správnou volbou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://endokrinologie-kopenec.mstranky.cz
Obor péče dd endokrinologie a diabetologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Zdeněk Kopenec
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Zdeněk Kopenec s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]