Medica CZ, a.s. Interna - vnitřní lékařství , kardiologie , endokrinologie a diabetologie Praha 4


Medica CZ, a.s.

Medica CZ, a.s. je specializovaná zdravotnická společnost poskytující kvalitní ambulantní péči v oboru interna - vnitřní lékařství, kardiologie, endokrinologie a diabetologie. Společnost s IČ 28381947 sídlí na adrese Božkovská 2967/4, Praha 4, Hlavní město Praha. Odborným zástupcem je Jan Gerle.

Medica CZ, a.s. nabízí komplexní služby v oblasti vnitřního lékařství, kardiologie, endokrinologie a diabetologie. Poskytuje kvalitní a profesionální péči všem pacientům, kteří se obrátí na její služby. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních a moderních lékařských služeb, které jsou dostupné všem pacientům.

Medica CZ, a.s. je spolehlivou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní a profesionální péči v oblasti vnitřního lékařství, kardiologie, endokrinologie a diabetologie. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních a moderních lékařských služeb, které jsou dostupné všem pacientům. Odborným zástupcem je Jan Gerle.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Medica CZ, a.s.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd interna - vnitřní lékařství kardiologie endokrinologie a diabetologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jan Gerle
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Medica CZ, a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]