Remedis, s.r.o. Praha 4


Remedis, s.r.o.

Remedis, s.r.o. je specializovaná zdravotnická společnost poskytující komplexní péči v oblasti pracovního lékařství, psychologie, adiktologie, nutriční terapie, praktického lékařství, interny, psychiatrie, infekčního lékařství, chirurgie, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie.

Remedis, s.r.o. poskytuje ambulantní péči na adrese Vladimírova 197/10, Praha 4. Naši odborní zástupci jsou Helena Neumannová, Jana Moravcová, Jiřina Frnoch Majerová, Mgr. Petra Vondráčková, Miroslava Pavlíková Peterková, MUDr. Vratislav Řehák a PharmDr. Václav Petrus.

Pokud hledáte kvalitní zdravotnickou péči v oblasti pracovního lékařství, psychologie, adiktologie, nutriční terapie, praktického lékařství, interny, psychiatrie, infekčního lékařství, chirurgie, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, navštivte Remedis, s.r.o. na adrese Vladimírova 197/10, Praha 4. Naši odborní zástupci jsou připraveni poskytnout Vám kvalitní zdravotnickou péči.

Navštivte naše webové stránky http://www.remedis.cz/ a dozvíte se více o našich službách.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Remedis, s.r.o.

Název
Email
Fax +420226216203
WWW https://www.remedis.cz/
Obor péče dd pracovní lékařství psycholog adiktolog nutriční terapeut praktický lékař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Helena Neumannová, Jana Moravcová, Jiřina Frnoch Majerová, Mgr. Petra Vondráčková, Miroslava Pavlíková Peterková, MUDr. Vratislav Řehák, PharmDr. Václav Petrus
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Remedis, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]