REKU s.r.o. Praktický lékař Praha 11


REKU s.r.o.

REKU s.r.o. je praktický lékař poskytující ambulantní péči. Nachází se na adrese Hviezdoslavova 519/10, Praha 11, Hlavní město Praha. IČ je 24775258 a telefonní číslo je +420272916536. Na webových stránkách http://www.reku.unas.cz najdete více informací. REKU s.r.o. je právnickou osobou a odborným zástupcem je MUDr. Regína Kupsová.

REKU s.r.o. poskytuje kvalitní a profesionální služby v oblasti praktického lékařství. Nabízí komplexní péči v oblasti ambulantního lékařství. Lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti. REKU s.r.o. je zaměřené na poskytování kvalitní a bezpečné péče pacientům všech věkových skupin.

REKU s.r.o. se nachází v Hlavním městě Praha, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha. Je to moderní a komfortní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální služby. Odborným zástupcem je MUDr. Regína Kupsová, která je vysoce kvalifikovaná a má dlouholeté zkušenosti.

REKU s.r.o. je praktický lékař, který poskytuje kvalitní a bezpečnou péči pacientům všech věkových skupin. Nabízí komplexní péči v oblasti ambulantního lékařství. Lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti. Na webových stránkách http://www.reku.unas.cz najdete více informací o REKU s.r.o.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - REKU s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.reku.unas.cz
Obor péče dd praktický lékař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Regína Kupsová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - REKU s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]