FYZIOklinika s.r.o. Praha 11


FYZIOklinika s.r.o.

FyzioKlinika s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení poskytující komplexní fyzioterapeutickou, všeobecnou sestřeckou, praktickou lékařskou a ošetřovatelskou péči. Nachází se na adrese Machkova 1642/2 v Praze 11. Naši odborníci jsou Aneta Křivánková, Jan Sláma, Leona Zelená, Mgr. Iva Bílková a Vlasta Mikulčáková.

FyzioKlinika s.r.o. nabízí kvalitní a profesionální péči v oblasti fyzioterapie, všeobecné sestry, praktického lékařství a ošetřovatelské péče. Naši odborníci jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s poskytováním kvalitní a profesionální péče. Nabízíme ambulantní péči, zdravotní péči poskytovanou ve vlastním sociálním prostředí pacienta a domácí péči.

Naším cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči všem našim pacientům. Naši odborníci jsou vždy připraveni poskytnout vám nejlepší možnou péči. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči, neváhejte a navštivte FyzioKliniku s.r.o. na adrese Machkova 1642/2 v Praze 11. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.fyzioklinika.cz.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - FYZIOklinika s.r.o.

Název
Email
WWW https://fyzioklinika.cz
Obor péče dd fyzioterapeut všeobecná sestra praktický lékař praktický lékař pro děti
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Aneta Křivánková, Jan Sláma, Leona Zelená, Mgr. Iva Bílková, Vlasta Mikulčáková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - FYZIOklinika s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]