MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace Zubař Praha 4


MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace

MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace je fyzická osoba s IČ 70882011, která poskytuje ambulantní zubařskou péči. Nachází se na adrese Bohuslava ze Švamberka 1686/4, Praha 4, Hlavní město Praha. Kontaktovat ji můžete na telefonním čísle +420241402330.

MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace nabízí komplexní zubařskou péči včetně preventivních prohlídek, ošetření zubů, výplní, extrakcí, bělení zubů a dalších. Její služby jsou dostupné pro obyvatele okresu Hlavní město Praha a kraje Hlavní město Praha.

MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace je zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální zubařskou péči. Její zkušení zubaři jsou vyškoleni v nejnovějších postupech a technikách a jsou schopni poskytnout vám nejlepší možnou péči.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace

Název
Telefon
Email
Obor péče dd zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Vladimíra Strnadová, Stomatologická ordinace

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]