MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace Zubař Praha 20


MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace

MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace je fyzická osoba s IČ 61383155, která poskytuje ambulantní zubařskou péči. Nachází se na adrese Pavlišovská 2283/1, Praha 20, Hlavní město Praha. Kontaktovat jej můžete na telefonním čísle +420281921507.

MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace nabízí komplexní zubařskou péči. V jeho ordinaci se můžete setkat s moderními technologiemi a nejnovějšími postupy. MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace se snaží poskytovat nejvyšší kvalitu péče a zároveň se snaží o maximální pohodlí pacientů.

MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace se nachází v Hlavním městě Praha, okresu Hlavní město Praha. Jeho cílem je poskytovat kvalitní zubařskou péči a zároveň se snaží o to, aby byla dostupná pro všechny. MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace je vám k dispozici pro všechny vaše zubařské potřeby.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace

Název
Telefon
Email
Obor péče dd zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Libor Vajzr, Stomatologická ordinace

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]