Jakub JANKOVSKÝ, Dopravní zdravotnická služba Zdravotnický záchranář Praha 6


Jakub JANKOVSKÝ, Dopravní zdravotnická služba

Jakub JANKOVSKÝ je fyzická osoba, která provozuje Dopravní zdravotnickou službu. Jeho IČ je 66447364 a poskytuje zdravotnickou péči jako záchranář. Sídlí na adrese U třetí baterie 1046/25, Praha 6, Hlavní město Praha, Hlavní město Praha. Odborným zástupcem je Karel Chvalkovská.

Jakub JANKOVSKÝ je zkušený zdravotnický záchranář, který poskytuje kvalitní a profesionální zdravotnickou péči. Jeho Dopravní zdravotnická služba je známá pro svou spolehlivost a důvěryhodnost. Jeho cílem je poskytovat vysoce kvalitní zdravotnickou péči a zároveň zajistit, aby jeho pacienti byli v bezpečí a v dobrých rukou.

Jakub JANKOVSKÝ je odborník ve svém oboru a jeho Dopravní zdravotnická služba je jednou z nejlepších v oblasti. Jeho cílem je poskytovat vysoce kvalitní zdravotnickou péči a zároveň zajistit, aby jeho pacienti byli v bezpečí a v dobrých rukou. Jeho odborným zástupcem je Karel Chvalkovská, který je zkušeným zdravotnickým záchranářem a poskytuje kvalitní a profesionální zdravotnickou péči.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Jakub JANKOVSKÝ, Dopravní zdravotnická služba

Název
Formy péče
Obor péče dd zdravotnický záchranář
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Odborný zástupce Karla Chvalkovská
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Jakub JANKOVSKÝ, Dopravní zdravotnická služba

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]