ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s. Zdravotnický záchranář Praha 7


ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s.

ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s. je právnická osoba, která poskytuje zdravotnickou záchranářskou péči. Sídlí na adrese Tusarova 1216/53, Praha 7, Hlavní město Praha. IČ je 26687879 a odborným zástupcem je Jana Ledvinková. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420233372621.

ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s. je zdravotnická záchranářská služba, která poskytuje kvalitní a profesionální péči. Jejím cílem je poskytovat kvalitní zdravotnickou péči všem pacientům v okrese Hlavní město Praha. Služba je zaměřena na poskytování kvalitních služeb v oblasti zdravotní péče a jejím cílem je zajistit, aby pacienti dostali kvalitní a profesionální péči.

ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s. je právnická osoba, která poskytuje zdravotnickou záchranářskou péči v okrese Hlavní město Praha. Jejím cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči všem pacientům v oblasti zdravotní péče. Odborným zástupcem je Jana Ledvinková a kontaktovat je možné na telefonním čísle +420233372621.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s.

Název
Telefon
Email
Formy péče
Obor péče dd zdravotnický záchranář
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jana Ledvinková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]