AM TRANS s.r.o. Zdravotnický záchranář Praha 6


AM TRANS s.r.o.

AM TRANS s.r.o. je právnická osoba s IČ 25614410, která se zabývá zdravotnickým záchranářstvím. Sídlí na adrese Patočkova 1641/71, Praha 6, Hlavní město Praha. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420233354902. Odborným zástupcem je Barbora Čejková.

AM TRANS s.r.o. se zabývá poskytováním zdravotnického záchranářství. Nabízí komplexní služby v oblasti zdravotnického záchranářství, včetně poskytování první pomoci, transportu pacientů a dalších služeb.

AM TRANS s.r.o. je profesionální společnost, která se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb v oblasti zdravotnického záchranářství. Její odborný zástupce Barbora Čejková je zkušeným odborníkem, který se v oboru pohybuje již několik let.

AM TRANS s.r.o. je společnost, která se zabývá poskytováním zdravotnického záchranářství v oblasti Hlavního města Prahy. Nabízí komplexní služby v oblasti zdravotnického záchranářství, včetně poskytování první pomoci, transportu pacientů a dalších služeb.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AM TRANS s.r.o.

Název
Telefon
Formy péče
Obor péče dd zdravotnický záchranář
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Barbora Čejková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AM TRANS s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]