0-100 DENT s.r.o. Zubař Praha 6


0-100 DENT s.r.o.

0-100 DENT s.r.o. je zubařská praxe poskytující kvalitní a profesionální ambulantní péči. Nachází se na adrese Thákurova 534/10 v Praze 6. Je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 02461455 a jejím odborným zástupcem je MUDr. Petra Hůlková.

0-100 DENT s.r.o. nabízí širokou škálu zubařských služeb, včetně preventivní péče, léčby zubního kazu, výměny plomb, výplní, extrakcí a mnoha dalších. Kromě toho poskytuje také estetickou zubní péči, jako je například bělení zubů.

Všichni zaměstnanci 0-100 DENT s.r.o. jsou vysoce kvalifikovaní a mají mnoho let zkušeností s poskytováním zubařských služeb. Všichni jsou také velmi milí a přátelští, což z nich činí ideální volbu pro všechny, kteří hledají kvalitní a profesionální zubařskou péči.

Více informací o 0-100 DENT s.r.o. naleznete na jejich webových stránkách http://0-100dent.cz/. Pokud hledáte kvalitní a profesionální zubařskou péči v Praze 6, neváhejte a navštivte 0-100 DENT s.r.o.!

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - 0-100 DENT s.r.o.

Název
Email
WWW http://0-100dent.cz/
Obor péče dd zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Petra Hůlková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - 0-100 DENT s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]