ZuBr Údolní s.r.o. Zubař Brno


ZuBr Údolní s.r.o.

ZuBr Údolní s.r.o. je zubařská klinika v Brně, která poskytuje primární ambulantní péči. Nachází se na adrese Údolní 556/73 v Brně-město, Jihomoravský kraj. ZuBr Údolní s.r.o. je registrováno pod IČ 02235749. Odborným zástupcem je Mgr. Michaela Sučanská a MUDr. Renata Trávníčková.

ZuBr Údolní s.r.o. nabízí širokou škálu zubních služeb, včetně preventivní péče, léčby zubního kazu, výměny plomb, výplní, extrakcí a dalších. Klinika je vybavena moderním vybavením a zaměstnává zkušené zubaře, kteří jsou schopni poskytnout vysoce kvalitní zubní péči.

ZuBr Údolní s.r.o. je ideálním místem pro všechny, kteří hledají kvalitní zubní péči v Brně. Klinika je otevřena po celý týden a její zaměstnanci jsou vždy připraveni poskytnout vysoce kvalitní zubní péči. Pokud hledáte kvalitní zubní péči v Brně, navštivte ZuBr Údolní s.r.o. a nechte se ošetřit od odborníků.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ZuBr Údolní s.r.o.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Mgr. Michaela Sučanská, MUDr. Renata Trávníčková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ZuBr Údolní s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]