Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o. Fyzioterapeut Karlovy Vary


Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o.

Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o. je specializovaná fyzioterapeutická společnost s IČ 04819021, která poskytuje ambulantní péči. Nachází se na adrese U Imperiálu 1283/14 v Karlových Varech, Karlovarském kraji. Odborným zástupcem je Václav Krucký.

Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o. nabízí širokou škálu fyzioterapeutických služeb, včetně manuální terapie, léčebného cvičení, masáží, lymfodrenáží a dalších. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb, které pomáhají pacientům dosáhnout jejich cílů a zlepšit jejich zdraví.

Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o. je zaměřena na poskytování kvalitních fyzioterapeutických služeb v Karlových Varech a okolí. Společnost se snaží poskytovat nejlepší možnou péči a zároveň se snaží vytvářet příjemné prostředí pro své pacienty. 

Více informací o společnosti a jejích službách je k dispozici na webových stránkách http://rehabilitace.org/.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o.

Název
WWW https://rehabilitace.org/
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce VÁCLAV KRUCKÝ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Rehabilitace Karlovy Vary s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]