MUDr. Miroslav Krejča Ph.D. Plastická chirurgie Praha 1


MUDr. Miroslav Krejča Ph.D.

MUDr. Miroslav Krejča Ph.D. je fyzická osoba poskytující ambulantní péči v oboru plastické chirurgie. Jeho IČ je 66000963 a jeho praxe se nachází na adrese Washingtonova 1599/17, Praha 1, Hlavní město Praha, Hlavní město Praha.

MUDr. Miroslav Krejča Ph.D. je zkušený lékař s více než 20 lety praxe v oboru plastické chirurgie. Jeho specializace zahrnuje všechny oblasti plastické chirurgie, včetně estetické chirurgie, rekonstrukční chirurgie a léčby popálenin. Jeho cílem je poskytnout pacientům nejlepší možnou péči a výsledky.

MUDr. Miroslav Krejča Ph.D. je certifikovaný lékař a jeho praxe je akreditovaná Českou lékařskou komorou. Jeho praxe je vybavena nejmodernějšími technologiemi a jeho tým je vyškolený v nejnovějších postupech a technikách. Jeho cílem je poskytnout pacientům bezpečnou a kvalitní péči.

MUDr. Miroslav Krejča Ph.D. je vášnivý lékař, který se snaží poskytnout svým pacientům nejlepší možnou péči. Jeho praxe je otevřena pro všechny pacienty a jeho cílem je poskytnout jim kvalitní a bezpečnou péči.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Miroslav Krejča Ph.D.

Název
Obor péče dd plastická chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Miroslav Krejča Ph.D.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]