MUDr. Martin Knesl ORL Nový Jičín


MUDr. Martin Knesl

MUDr. Martin Knesl je fyzická osoba poskytující specializovanou ambulantní péči v oboru ORL. Nachází se v Novém Jičíně, Moravskoslezském kraji, na adrese Máchova 619/30. Jeho IČ je 66741629 a jeho telefonní číslo je +420604737245. Na webových stránkách http://www.orl.mudr.net/knesl najdete více informací o jeho službách.

MUDr. Martin Knesl je zkušený lékař s dlouholetou praxí v oboru ORL. Jeho specializovaná ambulantní péče je zaměřena na diagnostiku a léčbu onemocnění uší, nosu a hltanu. Nabízí také poradenství v oblasti léčby a prevence onemocnění ORL.

MUDr. Martin Knesl je váš spolehlivý partner pro všechny vaše potřeby v oblasti ORL. Pokud hledáte odborníka v oboru ORL v Novém Jičíně, Moravskoslezském kraji, neváhejte a kontaktujte MUDr. Martina Knesla.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Martin Knesl

Název
Telefon
Email
WWW http://www.orl.mudr.net/knesl
Obor péče dd ORL
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Martin Knesl

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]