Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. Nový Jičín


Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s.

Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. je právnickou osobou s IČ 25886207, která poskytuje komplexní zdravotní péči. Nachází se na adrese K Nemocnici 775/76, Nový Jičín, Nový Jičín, Moravskoslezský kraj

Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420556773530 nebo na webových stránkách http://nemocnicenovyjicin.agel.cz/.

Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. poskytuje širokou škálu odborných služeb, včetně dětské neurologie, odborného pracovníka v ochraně a podpoře veřejného zdraví, fyzioterapeuta, logopeda, psychologa, nutričního terapeuta, ergoterapeuta, urogynekologie, paliativní medicíny, onkologické chirurgie, onkogynekologie, neonatologie, léčby nemocí tlustého střeva a konečníku, hrudní chirurgie, dětské kardiologie, dětské endokrinologie a diabetologie, lékáren, klinické farmacie, zubaře, praktického lékaře, interny - vnitřního lékařství, urologie, revmatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, nemocí dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktického lékaře pro děti, plastické chirurgie, ortopedie, ORL, patologie, nukleární medicíny, neurologie, nefrologie, onkologie, klinické biochemie, kardiologie, chirurgie, hematologie a transfúzního lékařství, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dětského lékaře, dermatovenerologie, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny a alergologie.

Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, ambulantní péči, primární ambulantní péči, specializovanou ambulantní péči a stacionární péči. 

Odborný zástupce je zastoupen čtyřmi lékaři: Evou Jalůvkovou, Kateřinou Masníkovou, Lukášem Chlachulou a Věrou Škráčkovou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s.

Název
Telefon
Email
WWW https://nemocnicenovyjicin.agel.cz/index.html
Formy péče
Obor péče dd dětská neurologie odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví fyzioterapeut logoped psycholog
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce EVA JALŮVKOVÁ, KATEŘINA MASNÍKOVÁ, LUKÁŠ CHLACHULA, VĚRA ŠKRÁČKOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]