MUDr. Josef Koliba, s.r.o. Neurologie Hodonín


MUDr. Josef Koliba, s.r.o.

MUDr. Josef Koliba, s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oboru neurologie. IČ je 29367905 a sídlí na adrese Národní třída 1959/90, Hodonín, okres Hodonín, Jihomoravský kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420518352111.

MUDr. Josef Koliba je odborným zástupcem společnosti MUDr. Josef Koliba, s.r.o. a poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru neurologie. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku a je plně kvalifikovaná k poskytování specializované ambulantní péče.

MUDr. Josef Koliba, s.r.o. je důvěryhodným poskytovatelem zdravotní péče v oboru neurologie. Nabízí komplexní služby v oblasti neurologie a je schopna poskytnout kvalitní a profesionální péči všem pacientům. Společnost je plně kvalifikovaná k poskytování specializované ambulantní péče a je schopna poskytnout kvalitní a profesionální péči všem pacientům.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Josef Koliba, s.r.o.

Název
Telefon
Obor péče dd neurologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Josef Koliba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Josef Koliba, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]