Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace Kyjov


Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace, je zdravotnické zařízení poskytující komplexní zdravotní péči. IČ: 00226912. Nemocnice se nachází na adrese Strážovská 1247/22, Kyjov, Hodonín, Jihomoravský kraj

Na webových stránkách http://www.nemkyj.cz je k dispozici více informací o poskytovaných službách a odborných zástupcích.

Nemocnice Kyjov poskytuje širokou škálu odborných služeb, včetně dětské neurologie, logopedie, nutriční terapie, optometrie, zdravotní laborant, radiologický asistent, ergoterapie, porodní asistentky, všeobecné sestry, paliativní medicíny, neonatologie, dětské kardiologie, dětské gastroenterologie a hepatologie, lékáren, zubařů, praktických lékařů, interny, urologie, traumatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovací metody, nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktický lékař pro děti, ortopedie, ORL, patologie, oftalmologie, nukleární medicína, neurologie, lékařská mikrobiologie, onkologie, klinická biochemie, kardiologie, infekční lékařství, chirurgie, hematologie a transfúzní lékařství, gynekologie a porodnictví.

Nemocnice Kyjov poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, následnou lůžkovou péči - standardní, primární ambulantní péči a specializovanou ambulantní péči. 

Odbornými zástupci jsou Josef Blažek, Juraj Bakič, Mgr. Karel Janča a Mgr. Veronika Neničková.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Název
Fax +420518614176
WWW https://www.nemkyj.cz/
Formy péče
Obor péče dd dětská neurologie logoped nutriční terapeut optometrista zdravotní laborant
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Josef Blažek, Juraj Bakič, Mgr. Karel Janča, Mgr. Veronika Neničková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]