MUDr. Jana Neugebauerová Dětská radiologie Brno


MUDr. Jana Neugebauerová

MUDr. Jana Neugebauerová je fyzická osoba, která poskytuje dětskou radiologickou péči. Nachází se na adrese U pošty 402/14, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Její IČ je 75155435.

MUDr. Jana Neugebauerová je odborník na dětskou radiologii a poskytuje kvalitní péči dětem. Její služby jsou ceněny a její pacienti jsou spokojeni s jejími výsledky. Její praxe je vybavena moderním vybavením a její personál je vyškolený v nejnovějších postupech.

MUDr. Jana Neugebauerová je zkušeným lékařem, který se specializuje na dětskou radiologii. Její praxe je vybavena moderním vybavením a její personál je vyškolený v nejnovějších postupech. Její služby jsou ceněny a její pacienti jsou spokojeni s jejími výsledky.

MUDr. Jana Neugebauerová je fyzická osoba, která poskytuje dětskou radiologickou péči. Nachází se na adrese U pošty 402/14, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Její IČ je 75155435. Pokud hledáte kvalitního lékaře, který se specializuje na dětskou radiologii, MUDr. Jana Neugebauerová je tou správnou volbou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Jana Neugebauerová

Název
Obor péče dd dětská radiologie
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Jana Neugebauerová

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]