DC - Flipper s.r.o. Dětská radiologie Brno


DC - Flipper s.r.o.

DC - Flipper s.r.o. je specializovaná dětská radiologická společnost s IČ 29199808, která poskytuje kvalitní péči dětem v oblasti radiologie. Nachází se na adrese Vídeňská 546/55 v Brně, okres Brno-město, Jihomoravský kraj.

DC - Flipper s.r.o. nabízí širokou škálu služeb v oblasti dětské radiologie, včetně rentgenových vyšetření, ultrazvukových vyšetření, magnetické rezonance a počítačové tomografie. Kvalitní péči poskytují odborníci MUDr. Jana Neugebauerová, MUDr. Vladimír Kvasnička, prof. MUDr. Karel Martiník, DrSc.

DC - Flipper s.r.o. je zaměřen na poskytování kvalitních služeb v oblasti dětské radiologie. Více informací o společnosti a jejích službách naleznete na webových stránkách http://dc-flipper.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - DC - Flipper s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://dc-flipper.cz
Obor péče dd dětská radiologie
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Jana Neugebauerová, MUDr. Vladimír Kvasnička, prof. MUDr. Karel Martiník, DrSc.
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DC - Flipper s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]