INTERMEDIC MB s.r.o. Interna - vnitřní lékařství Mladá Boleslav


INTERMEDIC MB s.r.o.

INTERMEDIC MB s.r.o. je specializovaná ambulantní péče v oboru vnitřního lékařství. Nachází se v Mladé Boleslavi na adrese Palackého 576/13. Společnost INTERMEDIC MB s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 07376987 a jejím odborným zástupcem je SOŇA JELÍNKOVÁ.

INTERMEDIC MB s.r.o. poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru vnitřního lékařství v okrese Mladá Boleslav ve Středočeském kraji. Společnost INTERMEDIC MB s.r.o. je zaměřena na poskytování komplexních služeb v oboru vnitřního lékařství, které jsou zaměřeny na prevenci, diagnostiku a léčbu onemocnění.

INTERMEDIC MB s.r.o. nabízí širokou škálu služeb v oboru vnitřního lékařství, včetně konzultací, vyšetření, léčby a poradenství. Společnost INTERMEDIC MB s.r.o. se zaměřuje na poskytování kvalitních a profesionálních služeb v oboru vnitřního lékařství, které jsou zaměřeny na prevenci, diagnostiku a léčbu onemocnění.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - INTERMEDIC MB s.r.o.

Název
Obor péče dd interna - vnitřní lékařství
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce SOŇA JELÍNKOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - INTERMEDIC MB s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]