Dua Re oční s.r.o. Oftalmologie Praha 6


Dua Re oční s.r.o.

Dua Re oční s.r.o. je specializovaná oftalmologická společnost sídlící v Praze 6 na adrese Na dlouhém lánu 563/11. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 04723686 a jejím odborným zástupcem je Martina Vaníčková.

Dua Re oční s.r.o. poskytuje kvalitní ambulantní oční péči obyvatelům Hlavního města Prahy a okolí. Společnost nabízí širokou škálu služeb v oblasti oftalmologie, včetně diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění.

Dua Re oční s.r.o. se zaměřuje na poskytování vysoce kvalitních služeb a zajišťuje, aby její pacienti dostali nejlepší možnou péči. Společnost se zavázala k tomu, že bude vždy poskytovat nejmodernější technologie a nejnovější postupy v oblasti oftalmologie.

Dua Re oční s.r.o. je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní oční péči v Hlavním městě Praze a okolí.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Dua Re oční s.r.o.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd oftalmologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Martina Vaníčková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Dua Re oční s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]