"Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s." v likvidaci Fyzioterapeut Krásná Lípa


"Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s." v likvidaci

Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s. je specializovaná na poskytování kvalitní ošetřovatelské a rehabilitační zdravotní péče. Agentura s IČ 61538698 se nachází v obci Krásná Lípa, okres Děčín, Ústecký kraj.

Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s. nabízí komplexní služby v oblasti fyzioterapie. Poskytují kvalitní ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči, která je zaměřena na prevenci, léčbu a rehabilitaci. Specializují se na léčbu pohybového aparátu, neurologických a respiračních onemocnění, cévních onemocnění a dalších.

Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s. je odborným partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní a profesionální ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči. Nabízí komplexní služby v oblasti fyzioterapie a poskytují kvalitní ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči. Odborní zástupci Jana Zumrová a Jaroslava Kašková jsou vždy připraveni poskytnout kvalitní a profesionální služby.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - "Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s." v likvidaci

Název
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jana Zumrová, Jaroslava Kašková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - "Agentura pro ošetřovatelskou a rehabilitační zdravotní péči Krásná Lípa, v.o.s." v likvidaci

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]