AGEL Diagnostické centrum s.r.o. Radiologie a zobrazovací metody Nový Jičín


AGEL Diagnostické centrum s.r.o.

AGEL Diagnostické centrum s.r.o. je specializované ambulantní centrum poskytující radiologickou a zobrazovací péči. IČ společnosti je 01968475 a sídlí na adrese Dvořákova 2211/27, Nový Jičín, Nový Jičín, Moravskoslezský kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420800266666 nebo na webových stránkách http://www.agel.cz. Právnickou osobou je odborný zástupce BOREK FRYDRYCH.

AGEL Diagnostické centrum s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči v oblasti radiologie a zobrazovacích metod. Společnost je zaměřena na poskytování komplexních služeb v oblasti diagnostiky a léčby. Nabízí širokou škálu služeb, včetně rentgenového vyšetření, ultrazvukového vyšetření, magnetické rezonance a počítačové tomografie.

AGEL Diagnostické centrum s.r.o. je zaměřeno na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje, aby pacienti byli vyšetřeni a léčeni včas a s maximálním pohodlím. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje, aby pacienti byli vyšetřeni a léčeni včas a s maximálním pohodlím. AGEL Diagnostické centrum s.r.o. je odborně vedeno odborným zástupcem BOREK FRYDRYCH.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AGEL Diagnostické centrum s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.agel.cz
Obor péče dd radiologie a zobrazovací metody
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce BOREK FRYDRYCH
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AGEL Diagnostické centrum s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]