4D medica s.r.o. Radiologie a zobrazovací metody Brno


4D medica s.r.o.

4D medica s.r.o. je právnická osoba s IČ 29443903, která se zabývá radiologií a zobrazovacími metodami. Nachází se na adrese U pošty 402/14, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Odborným zástupcem je Mgr. Jitka Černešková a MUDr. Helena Janská.

4D medica s.r.o. poskytuje komplexní péči v oblasti radiologie a zobrazovacích metod. Nabízí širokou škálu služeb, včetně rentgenových vyšetření, ultrazvukových vyšetření, magnetické rezonance a počítačové tomografie. Kromě toho poskytuje i další služby, jako je lékařská konzultace, diagnostické vyšetření a léčebné postupy.

4D medica s.r.o. je zaměřena na poskytování vysoce kvalitních služeb a zajišťuje, aby všichni pacienti byli spokojeni s jejich zdravotní péčí. Zaměstnanci jsou vysoce kvalifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti s poskytováním zdravotní péče. 4D medica s.r.o. se také snaží vytvářet bezpečné a příjemné prostředí pro své pacienty.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - 4D medica s.r.o.

Název
Email
Obor péče dd radiologie a zobrazovací metody
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Mgr. Jitka Černešková, MUDr. Helena Janská
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - 4D medica s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]