Mediclinic a.s. Brno


Mediclinic a.s.

Mediclinic a.s. je moderní zdravotnické centrum poskytující komplexní zdravotní péči. Společnost s IČ 27918335 se nachází na adrese Kounicova 688/26 v Brně a nabízí primární a specializovanou ambulantní péči.

Mediclinic a.s. je vybaveno nejmodernějšími technologiemi a poskytuje širokou škálu odborných služeb v oblasti pracovního lékařství, fyzioterapie, praktického lékařství, interny - vnitřního lékařství, radiologie a zobrazovacích metod, ortopedie, ORL, oftalmologie, neurologie, gynekologie a porodnictví.

Odborné zástupce společnosti Mediclinic a.s. tvoří Arnošt Mazal, Blanka Vítová, Eva Stará, Hana Petrovová, Hana Picková, Helena Truksová, Jan Mayer, Kateřina Veselá, Miram Tremlová, Miriama Kovalíková, MUDr. Heczková Petra, MUDr. Marcela Barnášová, Pavla Malá, Veronika Texlová a Zuzana Štefánková.

Na webových stránkách http://www.mediclinic.cz je k dispozici více informací o službách a produktech společnosti Mediclinic a.s. a jejích odborných zástupcích.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Mediclinic a.s.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.mediclinic.cz
Obor péče dd pracovní lékařství fyzioterapeut praktický lékař praktický lékař interna - vnitřní lékařství
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Arnošt Mazal, Blanka Vítová, Eva Stará, Hana Petrovová, Hana Picková, Helena Truksová, Jan Mayer, Kateřina Veselá, Miram Tremlová, Miriama Kovalíková, MUDr. Heczková Petra, MUDr. Marcela Barnášová, Pavla Malá, Veronika Texlová, Zuzana Štefánková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Mediclinic a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]