4D FYZIOTERAPIE s.r.o. Fyzioterapeut Brno


4D FYZIOTERAPIE s.r.o.

4D FYZIOTERAPIE s.r.o. je specializovaná ambulantní fyzioterapeutická péče, která se nachází v Brně na adrese Masarykova 506/37. 4D FYZIOTERAPIE s.r.o. je registrována pod IČ 05871930 a je součástí Jihomoravského kraje. Odborným zástupcem je Tomáš Debowski.

4D FYZIOTERAPIE s.r.o. nabízí širokou škálu fyzioterapeutických služeb, které pomáhají pacientům s různými zdravotními problémy. Mezi tyto služby patří rehabilitace po úrazech, léčba bolesti, prevence a léčba zranění, léčba neurologických onemocnění a mnoho dalšího. 4D FYZIOTERAPIE s.r.o. také nabízí školení a konzultace pro pacienty a jejich rodiny.

4D FYZIOTERAPIE s.r.o. je profesionální fyzioterapeutická společnost, která poskytuje kvalitní a komplexní péči o zdraví. Pokud hledáte odbornou fyzioterapeutickou péči, navštivte webové stránky 4dfyzioterapie.cz a objednejte si schůzku s Tomášem Debowskim.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - 4D FYZIOTERAPIE s.r.o.

Název
Telefon
WWW https://www.4dfyzioterapie.cz
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Tomáš Debowski
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - 4D FYZIOTERAPIE s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]