Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví pro hygienu a epidemiologii , zdravotní laborant pro toxikologii Ústí nad Labem


Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem

Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem je odborným pracovníkem v ochraně a podpoře veřejného zdraví pro hygienu a epidemiologii, zdravotním laborantem pro toxikologii. Poskytuje ambulantní péči na adrese Pasteurova 1500/9, Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem, Ústecký kraj. Odborným zástupcem je KLÁRA MALEČKOVÁ a Vlastimil Král.

Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem nabízí kvalitní odbornou péči v oblasti hygieny a epidemiologie, toxikologie a dalších oblastí veřejného zdraví. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a dostupnou péči všem obyvatelům Ústeckého kraje.

Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem je certifikovaným poskytovatelem zdravotních služeb a jeho odborní pracovníci jsou vysoce kvalifikovaní a zkušení. Na webových stránkách http://www.zuusti.cz najdete více informací o jeho službách a o tom, jak se k nim dostat.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem

Název
Telefon
Email
WWW http://www.zuusti.cz
Obor péče dd odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví pro hygienu a epidemiologii zdravotní laborant pro toxikologii
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce KLÁRA MALEČKOVÁ, Vlastimil Král
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]