Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě Ostrava


Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě je právnickou osobou, která poskytuje ambulantní a specializovanou ambulantní péči. Jeho IČ je 71009396 a najdete ho na adrese Partyzánské náměstí 2633/7, Ostrava, Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. Kontaktovat jej můžete na telefonním čísle +420596200111 nebo na webových stránkách https://www.zuova.cz/.

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě se specializuje na pracovní lékařství, odborného pracovníka v ochraně a podpoře veřejného zdraví, odborného pracovníka v laboratorních metodách a přípravě léčivých přípravků, zdravotního laboranta, nemocí dýchacího ústrojí a tuberkulózy, lékařské mikrobiologie, hygieny a epidemiologie, alergologie. Odbornými zástupci jsou Alena Kloudová, Anna Šplíchalová, Lucie Hellebrandová a Vítězslav Novák.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě

Název
Telefon
Email
Fax +420596118661
WWW https://www.zuova.cz/
Obor péče dd pracovní lékařství odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví odborný pracovník v laboratorních metodách a přípravě léčivých přípravků zdravotní laborant nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce ALENA KLOUDOVÁ, ANNA ŠPLÍCHALOVÁ, Lucie Hellebrandová, VÍTĚZSLAV NOVÁK
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]