Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady Nemocnice , výroba léků Praha 2


Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady je jednou z nejvýznamnějších nemocnic v České republice. Nemocnice se nachází na adrese Karlovo náměstí 502/40 v Praze 2 a její IČ je 00064165. Poskytuje komplexní péči v oblasti nemocničního léčení a výroby léků. Nemocnice je vedená odbornými zástupci, jako jsou Ivan Pavlík, Jaroslava Mrkvičková, Lucie Růžičková, Michal Janů, Petra Nováková, PhDr. Pavel Harsa, Ph.D., prof., MUDr. Jana Dušková, DrSc.

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady je vysoce kvalifikovaná a moderní nemocnice, která poskytuje komplexní péči v oblasti nemocničního léčení a výroby léků. Nemocnice je vybavena moderními technologiemi a zdravotnickým personálem, který je schopen poskytnout nejvyšší úroveň lékařské péče. Nemocnice je také známá svými výzkumnými aktivitami a její odborníci se účastní mezinárodních konferencí a sympozií.

Pokud hledáte kvalitní a moderní zdravotnickou péči, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady je tou správnou volbou. Navštivte jejich webové stránky https://www.vfn.cz/ a dozvíte se více.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady

Název
Telefon
Email
WWW https://www.vfn.cz/
Formy péče
Obor péče dd nemocnice výroba léků
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Ivan Pavlík, Jaroslava Mrkvičková, Lucie Růžičková, Michal Janů, Petra Nováková, PhDr. Pavel Harsa, Ph.D., prof., MUDr. Jana Dušková, DrSc.
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Faustův dům - vedení lékárny, sklady

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]