SPADIA LAB, a.s. Lékařská mikrobiologie , klinická biochemie , alergologie Ostrava


SPADIA LAB, a.s.

SPADIA LAB, a.s. je specializovaná ambulantní lékařská péče poskytující služby v oboru mikrobiologie, klinické biochemie a alergologie. Nachází se v Ostravě na adrese Dr. Slabihoudka 6232/11. SPADIA LAB, a.s. je registrována pod IČ 28574907 a je součástí Moravskoslezského kraje.

SPADIA LAB, a.s. nabízí širokou škálu služeb v oblasti lékařské mikrobiologie, klinické biochemie a alergologie. Odborným zástupcem je Kateřina Valošková. Na webových stránkách https://www.spadia.cz najdete více informací o službách, které SPADIA LAB, a.s. poskytuje.

SPADIA LAB, a.s. je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají specializovanou ambulantní lékařskou péči v oblasti mikrobiologie, klinické biochemie a alergologie. S profesionálním přístupem a vysokou úrovní služeb je SPADIA LAB, a.s. tou správnou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní lékařskou péči.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - SPADIA LAB, a.s.

Název
Email
WWW https://www.spadia.cz
Obor péče dd lékařská mikrobiologie klinická biochemie alergologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Kateřina Valošková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - SPADIA LAB, a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]