SOUINTERZZ spol. s r.o. Interna - vnitřní lékařství , gastroenterologie , endokrinologie a diabetologie Děčín


SOUINTERZZ spol. s r.o.

SOUINTERZZ spol. s r.o. je právnická osoba poskytující ambulantní péči v oboru interna - vnitřní lékařství, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie. SOUINTERZZ spol. s r.o. se nachází na adrese Weberova 1537/7, Děčín, okres Děčín, Ústecký kraj. IČ společnosti je 64052559 a kontaktní telefonní číslo je +420412532090. Odborným zástupcem SOUINTERZZ spol. s r.o. je MUDr. Petra Horánska a MUDr. Vlastimil Lüftschitz.

SOUINTERZZ spol. s r.o. poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru interna - vnitřní lékařství, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie. Společnost je zaměřena na poskytování komplexních služeb v oblasti lékařské péče. SOUINTERZZ spol. s r.o. se snaží poskytovat nejlepší možnou péči a zároveň dbát na to, aby byly splněny všechny požadavky pacientů.

SOUINTERZZ spol. s r.o. je odborně zastoupena MUDr. Petrou Horánskou a MUDr. Vlastimilem Lüftschitzem. Oba lékaři mají dlouholeté zkušenosti v oboru interna - vnitřní lékařství, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie. SOUINTERZZ spol. s r.o. se snaží poskytovat kvalitní a profesionální péči všem pacientům, kteří se obrátí na jejich služby.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - SOUINTERZZ spol. s r.o.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd interna - vnitřní lékařství gastroenterologie endokrinologie a diabetologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Petra Horánska, MUDr. Vlastimil Lüftschitz
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - SOUINTERZZ spol. s r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]