SKIN CARE Liberec, s.r.o. Gynekologie a porodnictví , dermatovenerologie Liberec


SKIN CARE Liberec, s.r.o.

SKIN CARE Liberec, s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje ambulantní péči v oboru gynekologie a porodnictví, dermatovenerologie. Nachází se na adrese Klostermannova 690/15, Liberec, Liberecký kraj. IČ je 28739833 a odborným zástupcem je XENIE CÁZEROVÁ. SKIN CARE Liberec, s.r.o. má webovou stránku http://www.skincareliberec.cz, kde najdete více informací o jejich službách.

SKIN CARE Liberec, s.r.o. je známý pro svou vysokou kvalitu péče a profesionalitu. Jejich lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají mnoho let zkušeností. Nabízejí širokou škálu služeb, včetně prevence, diagnostiky a léčby. Jejich cílem je poskytovat pacientům nejlepší možnou péči.

SKIN CARE Liberec, s.r.o. je vysoce doporučován pro svou schopnost poskytovat kvalitní a spolehlivou péči. Jejich lékaři jsou vždy ochotni poskytnout odbornou radu a pomoc. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči v oboru gynekologie a porodnictví, dermatovenerologie, pak je SKIN CARE Liberec, s.r.o. tou správnou volbou.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - SKIN CARE Liberec, s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.skincareliberec.cz
Obor péče dd gynekologie a porodnictví dermatovenerologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce XENIE CÁZEROVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - SKIN CARE Liberec, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]