REPROMEDA s.r.o., Ostrava Reprodukční medicína , gynekologie a porodnictví Ostrava


REPROMEDA s.r.o., Ostrava

REPROMEDA s.r.o. je specializovaná ambulantní zdravotnická péče v oboru reprodukční medicíny, gynekologie a porodnictví. Nachází se v Ostravě na adrese Dr. Slabihoudka 6232/11. REPROMEDA s.r.o. je registrována pod IČ 25557246 a je součástí Moravskoslezského kraje. Odborným zástupcem je Kateřina Veselá.

REPROMEDA s.r.o. poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru reprodukční medicíny, gynekologie a porodnictví. Nabízí širokou škálu služeb, včetně diagnostiky, léčby a prevence. Kromě toho poskytuje poradenství a podporu v oblasti reprodukčního zdraví.

REPROMEDA s.r.o. je vysoce kvalifikovaný tým lékařů a zdravotnického personálu, který je připraven poskytnout vám nejlepší možnou péči. Všichni lékaři jsou certifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti.

Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči v oboru reprodukční medicíny, gynekologie a porodnictví, navštivte REPROMEDA s.r.o. na adrese Dr. Slabihoudka 6232/11 v Ostravě. Více informací naleznete na webových stránkách http://www.repromeda.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - REPROMEDA s.r.o., Ostrava

Název
Telefon
Email
WWW https://www.repromeda.cz
Obor péče dd reprodukční medicína gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Kateřina Veselá
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - REPROMEDA s.r.o., Ostrava

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]