Reprofit International s.r.o. Brno


Reprofit International s.r.o.

Reprofit International s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje kvalitní lékařskou péči v oblasti reprodukční medicíny, urologie, lékařské genetiky, gynekologie a porodnictví. Sídlí na adrese Hlinky 48/122, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. IČ je 27677851 a telefonní číslo je +420543516001. Odborným zástupcem je Pavel Otevřel.

Reprofit International s.r.o. poskytuje jednodenní péči, primární ambulantní péči a specializovanou ambulantní péči. Na webových stránkách https://www.reprofit.cz/ najdete více informací o jejich službách a o tom, jak se k nim dostanete.

Reprofit International s.r.o. je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní lékařskou péči v oblasti reprodukční medicíny, urologie, lékařské genetiky, gynekologie a porodnictví. Jejich odborný zástupce Pavel Otevřel je vždy připraven pomoci s jakýmikoli dotazy nebo požadavky.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Reklama

Informace a kontakty - Reprofit International s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.reprofit.cz/
Obor péče dd reprodukční medicína reprodukční medicína urologie urologie lékařská genetika
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Pavel Otevřel
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Reprofit International s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]