PP SONOCENTRUM s.r.o. Radiologie a zobrazovací metody České Budějovice


PP SONOCENTRUM s.r.o.

SONOCENTRUM s.r.o. je specializovaná radiologická a zobrazovací metoda poskytující ambulantní péči v Českých Budějovicích. Společnost s IČ 06749976 se nachází na adrese Na Sadech 1864/23 a je zapsána v okresu České Budějovice v Jihočeském kraji. Odborným zástupcem je Ilona Pavlová.

SONOCENTRUM s.r.o. nabízí širokou škálu radiologických a zobrazovacích metod, které jsou důležité pro diagnostiku a léčbu různých onemocnění. Společnost poskytuje kvalitní a profesionální služby, které jsou zaměřeny na zajištění bezpečnosti a pohodlí pacientů.

SONOCENTRUM s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem radiologických a zobrazovacích metod, který poskytuje kvalitní a profesionální služby v Českých Budějovicích. Společnost je odborně vedená Ilonou Pavlovou a nabízí širokou škálu radiologických a zobrazovacích metod pro diagnostiku a léčbu různých onemocnění.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - PP SONOCENTRUM s.r.o.

Název
Email
Obor péče dd radiologie a zobrazovací metody
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Ilona Pavlová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - PP SONOCENTRUM s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]