PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem Brandýs nad Labem-Stará Boleslav


PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem

PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem je právnická osoba s IČ 26085011, která poskytuje širokou škálu lékařských služeb. 

Mezi obory péče patří fyzioterapie, intenzívní medicína, angiologie, zubařství, praktické lékařství, interna, urologie, revmatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovací metody, praktické lékařství pro děti, ortopedie, ORL, neurologie, klinická biochemie, kardiologie, chirurgie, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dermatovenerologie, anesteziologie a intenzivní medicína.

PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, dlouhodobou intenzivní ošetřovatelskou péči (DIOP), jednodenní péči, následnou lůžkovou péči - standardní, primární ambulantní péči a specializovanou ambulantní péči. 

Nemocnice se nachází na adrese Brázdimská 1000/3, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, okres Praha-východ, Středočeský kraj

Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420326746511 nebo na webových stránkách http://www.nemocnicebrandysnadlabem.cz. 

Odborným zástupcem je Filip Donev, Martina Nýdrle a Pavel Veselý.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem

Název
Telefon
Email
Fax +420326746646
WWW https://www.nemocnicebrandys.cz/
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut intenzívní medicína angiologie zubař zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce FILIP DONEV, MARTINA NÝDRLE, PAVEL VESELÝ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - PP Hospitals, s.r.o., Nemocnice Brandýs nad Labem

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]