PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie Zrakový terapeut Praha 5


PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie

PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie, je fyzická osoba poskytující ambulantní zrakovou terapii. IČ je 88045625 a je zapsána v obci Praha 5, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha. Adresa ordinace je U dvou srpů 2024/2. Kontaktovat ji můžete na telefonním čísle +420721838525 nebo na webových stránkách http://www.zrakova-terapie.cz/.

PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie, nabízí kvalitní zrakovou terapii. Jejím cílem je pomoci pacientům s poruchami zraku a zlepšit jejich kvalitu života. PhDr. Dagmar Moravcová je zkušený zrakový terapeut, který se specializuje na diagnostiku a léčbu zrakových poruch. Její ordinace poskytuje komplexní zrakovou terapii, která zahrnuje vyšetření, diagnostiku a léčbu. PhDr. Dagmar Moravcová je také schopna poskytnout poradenství a pomoc pacientům s poruchami zraku.

PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie, je váš nejlepší volbou pro kvalitní zrakovou terapii. Její zkušenosti a znalosti jsou nezbytné pro úspěšnou léčbu zrakových poruch. Pokud hledáte kvalitní zrakovou terapii, neváhejte a kontaktujte PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie

Název
Telefon
Email
WWW http://www.zrakova-terapie.cz/
Obor péče dd zrakový terapeut
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - PhDr. Dagmar Moravcová, ordinace zrakové terapie

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]