PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská Lékárny Praha 4


PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská

PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská je moderní lékárna, která se nachází v Praze 4 na Libušské 319/126. Lékárna poskytuje komplexní péči v oblasti lékárenského odvětví. Odborným zástupcem je Branislav Fulier.

PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská je členem České lékárnické komory a její činnost je řízena zákonem č. 378/2007 Sb. o lékárenském odvětví.

PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská nabízí širokou škálu léčiv, léčebných pomůcek, kosmetiky a dalších produktů. Lékárna je vybavena moderními technologiemi a zaměstnanci jsou vyškoleni v oblasti lékárenského odvětví.

PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská je vyhledávanou lékárnou v Praze 4, která poskytuje kvalitní a profesionální služby. Pro více informací navštivte webovou stránku http://www.pharmamedia.cz.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská

Název
WWW http://www.pharmamedia.cz
Formy péče
Obor péče dd lékárny
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Branislav Fulier
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - PHARMAMEDIA s.r.o., Lékárna Libušská

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]