Ortodoncie a stomatologie, s.r.o. Ortodoncie Kostelec


Ortodoncie a stomatologie, s.r.o.

Ortodoncie a stomatologie, s.r.o. je specializovaná ortodontická ambulantní péče, která se nachází na adrese 17. listopadu 2095/14 v Jihlavě, okres Jihlava, kraj Vysočina. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 03063097.

V naší společnosti poskytujeme kvalitní ortodontickou péči, která je zaměřena na prevenci, diagnostiku a léčbu zubních a čelistních vad. Naším cílem je poskytnout našim pacientům komplexní ortodontickou péči, která je založena na nejnovějších vědeckých poznatcích a moderních technologiích.

Naším odborným zástupcem je Milada Soldánová, která je certifikovaným ortodontem a má více než 10 let zkušeností s poskytováním ortodontické péče. Naše společnost je také členem České ortodontické společnosti.

Vítejte na našich webových stránkách http://www.ortodonciejh.cz, kde najdete více informací o našich službách a o tom, jak nás můžete kontaktovat.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Ortodoncie a stomatologie, s.r.o.

Název
WWW http://www.ortodonciejh.cz
Obor péče dd ortodoncie
Druh péče
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Milada Soldánová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Ortodoncie a stomatologie, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]