Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s. Ostrava


Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s.

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s. je právnická osoba s IČ 60793201, která se nachází na adrese Zalužanského 1192/15, Ostrava, Moravskoslezský kraj

Poskytuje širokou škálu odborných služeb, včetně gynekologie dětí a dospívajících, fyzioterapie, logopedie, psychologie, nutriční terapie, optometrie, ergoterapie, tělovýchovného lékařství, neonatologie, angiologie, klinické farmacie, praktického lékařství, interny, urologie, revmatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, psychiatrie, nemocí dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktického lékařství pro děti, ortopedie, ORL, oftalmologie, neurologie, onkologie, klinické biochemie, kardiologie, infekční lékařství, chirurgie, hematologie a transfúzní lékařství, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dětského lékařství, dermatovenerologie, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny a alergologie.

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s. poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, ambulantní péči, jednodenní péči, následnou lůžkovou péči - standardní a specializovanou ambulantní péči. Odborným zástupcem je Miloslav Mazur a Xenie Gašparová. 

Kontaktovat je lze na telefonním čísle +420595633051 nebo na webových stránkách http://nemocnicevitkovice.agel.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s.

Název
Telefon
Email
Fax +420595633077
WWW https://nemocniceostravavitkovice.agel.cz/index.html
Formy péče
Obor péče dd gynekologie dětí a dospívajících fyzioterapeut fyzioterapeut logoped psycholog
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Miloslav Mazur, XENIE GAŠPAROVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]