MUDr. Syslová Eva Dorostové lékařství , interna - vnitřní lékařství České Budějovice


MUDr. Syslová Eva

MUDr. Syslová Eva je fyzická osoba poskytující ambulantní péči v oboru dorostové lékařství a interna - vnitřní lékařství. Nachází se v Českých Budějovicích na Senovážném náměstí 166/13, okres České Budějovice, Jihočeský kraj. Její IČ je 60073390 a telefonní číslo +420386354647.

MUDr. Syslová Eva nabízí kvalitní a profesionální péči v oboru dorostové lékařství a interna - vnitřní lékařství. Její služby jsou dostupné v Českých Budějovicích a okolí. Její klienti mohou očekávat vysokou úroveň lékařské péče a osobní přístup.

MUDr. Syslová Eva je zkušený lékař s dlouholetou praxí v oboru dorostové lékařství a interna - vnitřní lékařství. Jejím cílem je poskytovat kvalitní a profesionální lékařskou péči všem jejím klientům. Její služby jsou dostupné v Českých Budějovicích a okolí.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Syslová Eva

Název
Telefon
Email
Obor péče dd dorostové lékařství interna - vnitřní lékařství
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Syslová Eva

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]