MUDr. Radim Martiník Gynekologie a porodnictví Ostrava


MUDr. Radim Martiník

MUDr. Radim Martiník je fyzická osoba poskytující primární ambulantní péči v oboru gynekologie a porodnictví. Jeho sídlo se nachází v Ostravě, Porubská 552/24, okres Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. IČ je 45210268 a jeho webové stránky jsou http://www.mudrmartinik.cz.

MUDr. Radim Martiník nabízí komplexní služby v oboru gynekologie a porodnictví. Jeho specializace zahrnuje prevenci, diagnostiku a léčbu gynekologických onemocnění, poradenství v oblasti antikoncepce, porodnickou péči a porodnickou asistenci.

MUDr. Radim Martiník je zkušený lékař s více než 20letou praxí. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči všem pacientům. Jeho cílem je také poskytnout pacientům informace o jejich zdraví a pomoci jim vybrat nejlepší možnou léčbu.

MUDr. Radim Martiník je váš spolehlivý partner pro všechny vaše gynekologické a porodnické potřeby. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči, neváhejte a kontaktujte MUDr. Radima Martiníka.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Radim Martiník

Název
WWW http://www.mudrmartinik.cz
Obor péče dd gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Radim Martiník

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]