MUDr. JOSEF KREML Dorostové lékařství , praktický lékař Kroměříž


MUDr. JOSEF KREML
je lékařem specializujícím se na dorostové lékařství a praktické lékařství. Jeho IČ je 47931302 a poskytuje primární ambulantní péči. Nachází se na adrese Fügnerova 872/15, Kroměříž, okres Kroměříž, Zlínský kraj. Je to fyzická osoba.

MUDr. Josef Kreml je lékařem specializujícím se na dorostové lékařství a praktické lékařství. Jeho IČ je 47931302 a poskytuje primární ambulantní péči.

Nachází se na adrese Fügnerova 872/15, Kroměříž, okres Kroměříž, Zlínský kraj. Je to fyzická osoba.

MUDr. Josef Kreml je odborným zástupcem, který poskytuje kvalitní a profesionální lékařskou péči. Jeho specializace je dorostové lékařství a praktické lékařství. Nabízí primární ambulantní péči.

MUDr. Josef Kreml je lékařem, který poskytuje kvalitní a profesionální lékařskou péči v Kroměříži, okres Kroměříž, Zlínský kraj. Jeho IČ je 47931302 a jeho adresa je Fügnerova 872/15.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. JOSEF KREML

Název
Obor péče dd dorostové lékařství praktický lékař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Odborný zástupce MUDr. Josef Kreml
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. JOSEF KREML

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]