MUDr. Jiří Čalkovský Sexuologie , gynekologie a porodnictví Brno


MUDr. Jiří Čalkovský

MUDr. Jiří Čalkovský je fyzická osoba poskytující primární a specializovanou ambulantní péči v oborech sexuologie, gynekologie a porodnictví. Nachází se na adrese Sovova 1436/7, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Jeho IČ je 60552441 a jeho telefonní číslo je +420731031627. Jeho webové stránky jsou sexuologie-brno.cz/gynekologie-brno.eu.

MUDr. Jiří Čalkovský je zkušený lékař, který poskytuje kvalitní a profesionální péči v oborech sexuologie, gynekologie a porodnictví. Jeho cílem je poskytovat pacientům komplexní a individuální péči, která je založena na nejnovějších poznatcích a postupech. Jeho cílem je také poskytnout pacientům komplexní informace o jejich zdraví a zajistit, aby se cítili bezpečně a pohodlně.

MUDr. Jiří Čalkovský je zkušený lékař, který poskytuje kvalitní a profesionální péči v oborech sexuologie, gynekologie a porodnictví. Jeho cílem je poskytovat pacientům komplexní a individuální péči, která je založena na nejnovějších poznatcích a postupech. Jeho cílem je také poskytnout pacientům komplexní informace o jejich zdraví a zajistit, aby se cítili bezpečně a pohodlně. MUDr. Jiří Čalkovský je dostupný na adrese Sovova 1436/7, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Jeho IČ je 60552441 a jeho telefonní číslo je +420731031627. Jeho webové stránky jsou sexuologie-brno.cz/gynekologie-brno.eu.

Weby : sexuologie-brno.cz,    /gynekologie-brno.eu

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Jiří Čalkovský

Název
Telefon
Email
WWW https://sexuologie-brno.cz/gynekologie-brno.eu
Obor péče dd sexuologie gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Jiří Čalkovský

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]