MUDr. Jan Morávek Ortodoncie , zubař Hradec Králové


MUDr. Jan Morávek

MUDr. Jan Morávek je fyzická osoba poskytující odbornou péči v oboru ortodoncie a zubařství. Jeho IČ je 01734954 a poskytuje ambulantní péči na adrese Turinského 1608/13, Hradec Králové, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj. Odborným zástupcem MUDr. Jana Morávka je Jana Morávková.

MUDr. Jan Morávek je zkušený odborník v oboru ortodoncie a zubařství. Nabízí komplexní péči v oblasti ortodoncie a zubařství, včetně preventivních prohlídek, léčby zubního kazu, výměny plomb a dalších zubních procedur. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči, která uspokojí potřeby pacientů.

MUDr. Jan Morávek je certifikovaný odborník v oboru ortodoncie a zubařství. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči, která uspokojí potřeby pacientů. Jeho služby jsou dostupné v Hradci Králové a okolí. Pokud hledáte odborníka v oboru ortodoncie a zubařství, MUDr. Jan Morávek je tou správnou volbou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Jan Morávek

Název
Obor péče dd ortodoncie zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Odborný zástupce Jana Morávková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Jan Morávek

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]