MUDr. Ivana Jirmanová Psychosomatika , nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy , nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy Praha 17


MUDr. Ivana Jirmanová

MUDr. Ivana Jirmanová je fyzická osoba poskytující ambulantní péči v oboru psychosomatika, nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy. Nachází se na adrese Socháňova 1221/25, Praha 17, Hlavní město Praha. Její IČ je 71180613 a je k dispozici na telefonu +420235301232. Více informací o jejích službách naleznete na webu https://ordinace.cz/ivana.jirmanova.

MUDr. Ivana Jirmanová je zkušený lékař s více než 20letou praxí. Specializuje se na psychosomatiku, nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy. Jejím cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči pacientům v oblasti Hlavního města Prahy.

MUDr. Ivana Jirmanová je certifikovaný lékař s vysokou úrovní odbornosti. Jejím cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči pacientům v oblasti Hlavního města Prahy. Její služby jsou dostupné pro všechny pacienty v okrese Hlavní město Praha.

MUDr. Ivana Jirmanová je zkušený lékař s více než 20letou praxí. Nabízí kvalitní a profesionální péči v oboru psychosomatika, nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy. Její služby jsou dostupné pro všechny pacienty v okrese Hlavní město Praha. Více informací o jejích službách naleznete na webu https://ordinace.cz/ivana.jirmanova.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Ivana Jirmanová

Název
Telefon
Email
WWW https://ordinace.cz/ivana.jirmanova
Obor péče dd psychosomatika nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Ivana Jirmanová

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]