MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství Tělovýchovný lékař , interna - vnitřní lékařství Praha 10


MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství

MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství je fyzická osoba, která poskytuje ambulantní péči v oboru tělovýchovného lékařství a interního lékařství. Nachází se na adrese Mrštíkova 275/26, Praha 10, Hlavní město Praha, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha. IČ je 49627180 a telefonní číslo je +420274813318.

MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství nabízí komplexní péči v oboru tělovýchovného lékařství a interního lékařství. Její služby jsou dostupné v ambulantní péči. MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství je fyzická osoba, která poskytuje kvalitní a profesionální péči.

MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství se nachází na adrese Mrštíkova 275/26, Praha 10, Hlavní město Praha, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha. IČ je 49627180 a telefonní číslo je +420274813318. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči v oboru tělovýchovného lékařství a interního lékařství, MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství je tou správnou volbou.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství

Název
Telefon
Email
Obor péče dd tělovýchovný lékař interna - vnitřní lékařství
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Emilia HRDLIČKOVÁ, Ordinace interního a sportovního lékařství

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]