MUDr. Eliška Dohnalová Ortodoncie , zubař Olomouc


MUDr. Eliška Dohnalová

MUDr. Eliška Dohnalová je fyzická osoba poskytující ambulantní péči v oboru ortodoncie a zubařství. Její IČ je 49592823 a najdete ji na adrese Horní lán 1196/9, Olomouc, Olomoucký kraj. Na webu http://www.rovnatkaolomouc.cz najdete více informací o jejích službách a o tom, jak se k ní dostanete.

MUDr. Eliška Dohnalová je odborník na ortodoncii a zubařství v Olomouckém kraji. Nabízí kvalitní a profesionální péči v oboru ortodoncie a zubařství. Její služby jsou dostupné v ambulantní péči. Na jejím webu http://www.rovnatkaolomouc.cz najdete více informací o jejích službách a o tom, jak se k ní dostanete.

MUDr. Eliška Dohnalová je odborník na ortodoncii a zubařství v Olomouckém kraji. Její IČ je 49592823 a najdete ji na adrese Horní lán 1196/9, Olomouc, Olomoucký kraj. Nabízí kvalitní a profesionální péči v oboru ortodoncie a zubařství. Její služby jsou dostupné v ambulantní péči. Na jejím webu http://www.rovnatkaolomouc.cz najdete více informací o jejích službách a o tom, jak se k ní dostanete.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Eliška Dohnalová

Název
WWW http://www.rovnatkaolomouc.cz
Obor péče dd ortodoncie zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Eliška Dohnalová

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]