MUDr. Bedřich Turin Gynekologie a porodnictví , anesteziologie a intenzivní medicína Praha 4


MUDr. Bedřich Turin

MUDr. Bedřich Turin je fyzická osoba poskytující ambulantní péči v oboru gynekologie a porodnictví, anesteziologie a intenzivní medicína. Nachází se na adrese Roškotova 1717/2, Praha 4, Hlavní město Praha. Jeho IČ je 75099322 a odborným zástupcem je Zbyněk Adamovský. Kontaktovat ho můžete na telefonním čísle +420234105293.

MUDr. Bedřich Turin je zkušený lékař s dlouholetou praxí v oboru gynekologie a porodnictví, anesteziologie a intenzivní medicína. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a profesionální péči všem pacientům. Jeho ordinace se nachází v Hlavním městě Praha, okresu Hlavní město Praha.

MUDr. Bedřich Turin je váš spolehlivý partner pro všechny vaše zdravotní potřeby. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči, neváhejte a kontaktujte jeho ordinaci. Jeho odborný zástupce Zbyněk Adamovský je vždy připraven vám pomoci.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - MUDr. Bedřich Turin

Název
Telefon
Email
Obor péče dd gynekologie a porodnictví anesteziologie a intenzivní medicína
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Odborný zástupce Zbyněk Adamovský
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - MUDr. Bedřich Turin

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]